Firma produce și vinde cofraje din polistiren cu element de legătură reglabilă pentru construcții.


   Pe teritoriul Moldovei se estimează o reducere de 50% sau mai mult a costurilor energiei necesare anual pentru încălzire/răcire comparativ cu casele similare realizate cu metode convenționale de construcție.
   Case cu cofraje termoizolante se construiesc de mai bine de 30 de ani. Până de curând nu prea s-a acordat atenție acestui sistem, deoarece combustibilii erau ieftini. Mulți oameni se gândeau că nu va fi o problemă să-și încălzească casa indiferent cât de frig e iarna, iar dacă vara e foarte călduroasă vor folosi aerul condiționat. Așa s-a ajuns să se plătescă sume enorme pe gaze sau pe electricitate. Pentru ce trebuie sa plătim aceste facturi uriașe? Pentru a încălzi niște pereți care refuză să se încălzească?
   Chiar dacă se face termoizolația casei cu polistiren de 10 sau chiar de 15 cm tot nu se elimină în totalitate problema termoizolării, deoarece nu sunt multe firme care știu și care se străduie să monteze corect un termosistem. De cele mai multe ori zidăria nu e dreaptă și se încearcă să se corecteze cu plăcile de polistiren încărcând cu adeziv mai mult sau mai puțin în funcție de abateri. Acest lucru duce la crearea unor goluri de aer între perete și polistiren. Aici se produce condensarea care de multe ori peste timp va slăbi rezistența întregului termosistem. De multe ori observ că golurile care rezultă între plăcile de polistiren se umplu cu adeziv. Aceasta este o mare greșeală și va duce cu siguranță la crearea de punți termice și inevitabil la apariția mucegaiului în casă. O mare greșeală o mai reprezintă și faptul că nu se face termoizolația pe întreaga suprafață a casei, inclusiv terase, balcoane. Un balcon neizolat va transmite frig în zona ușii și se produce condensare. 

   Casele realizate cu cofraje din polistiren oferă un confort termic deosebit. Din experiență vă mărturisesc că am lucrat la finisaje la o astfel de casă iarna când afară erau -15 de grade Celsius, iar la interior +9 de grade Celsius fără nici un fel de încălzire. 
   O casă în sistem Lego se construiește rapid (2 luni la roșu și în maxim 5 luni se predă la cheie). O casă în sistem Lego este o casă din beton monolit armat de minim 15 cm grosime. O astfel de casă rezistă la inundații, cutremure, foc, mult mai mult decât o casă construită în sistemul clasic. 
   La o casă în sistem Lego nu trebuie să cheltuiți o avere pentru energie. Veți avea tot confortul plătind cu până la 80% mai puțin față de o casă neizolată termic. O casă în sistem Lego rezistă foarte bine în timp. Polistirenul și betonul nu se corodează, nu ruginesc și nu-și modifică în nici un fel proprietățile. O astfel de casă are o izolație fonică de aproximativ 50 dB. Veți descoperi cu plăcere că zgomotele puternice ale străzii sau chiar ale unui aeroport din apropiere ajung greu la dumneavoastră. 
   Banii dumneavoastră sunt protejați, deoarece o casă în sistem Lego va avea o valoare mai mare cu 15-20% față de o casă construită în sistemul tradițional. 
   Pentru cei care doresc sa construiască pensiuni, hoteluri sau spații de închiriat , sistemul Lego este ideal, deoarece vor plăti mai puțin pe facturile la utilități. De asemenea este foarte avantajos pentru cei care doresc să construiască hotelurile sau pensiunile la multe, la mare sau în deltă, deoarece în aceste zone pricipalele probleme sunt umezeala, infiltrările, frigul sau căldura puternică. Construcția Lego va fi protejată la exterior de polistiren și beton. O casă din beton monolit nu poate fi inundată sau luată de ape. 
   De aceea
CasaTermo vă aduce la dispoziție materialele necesare pentru a combina beneficiile și munca la un loc.

Contacte

or. Cahul, str. Mihai Viteazu 6
constructdom@gmail.com

+ (373) 691 78 854 (MD /Viber)

+ (40) 739 431 705 (RO)

Orele de lucru
Luni - Vineri : 09:00 - 17:00

  • Facebook